Trafic îngreunat pe ”Podul Prieteniei” de la Vama Giurgiu. Vezi cum se circulă 1
Veste mare pentru toți românii. UE construiește pod peste Dunăre de sute de milioane de euro
Ultima Ora Social

Trafic îngreunat pe ”Podul Prieteniei” de la Vama Giurgiu. Vezi cum se circulă

Circulaţia pe Podul Prieteniei prin PTF Giurgiu – Ruse, Bulgaria, se desfăşoară luni, alternativ, pe câte un sens de circulaţie, între orele 10,00-14,00, ca urmare a efectuării măsurătorilor de planeitate şi rugozitate la finalizarea lucrărilor de reabilitate a covorului asfaltic pe partea română a podului.

“CNAIR a informat faptul că luni, între orele 10,00-14,00, traficul prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, va fi îngreunat din cauza unor lucrări de reabilitare a carosabilului. Practic, vor fi executate măsurători de planeitate şi rugozitate în vederea recepţiei finale a lucrărilor de reabilitare a covorului asfaltic pe partea română a Podului Prieteniei, atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire din România” a informat, luni, ITPF Giurgiu.

În ultimele două săptămâni au fost efectuate lucrări de reabilitare a covorului asfaltic pe Podul Prieteniei, acum pregătindu-se recepţia lucrărilor.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse atât pentru camioane, cât şi pentru autoturisme este de 30 de minute.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.