AVERTIZARE. Cod galben de ceață în Bucureşti, Ilfov şi Prahova
Meteo. Cod galben de ceață în 4 județe din țară
Ultima Ora Breaking News Social

Trafic îngreunat din cauza ceţii, pe Autostrada Soarelui și pe drumuri din sud și est

Ceaţa densă îngreunează circulaţia pe Autostrada Soarelui și pe mai multe drumuri județene din sudul și estul țării. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cod galben de ceaţă pentru 11 judeţe, valabile pe parcursul următoarelor ore.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că, la această oră, se circulă în condiţii de ceaţă care reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 150 de metri pe Autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 10 – 144, dar şi pe mai multe artere rutiere din judeţe aflate în partea de sud şi de est a ţării.

Șoferilor li se recomandă să circule cu prudență, să adapteze viteza la condițiile de trafic, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule şi să folosească luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă din dotarea autovehiculelor.

De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cod galben de ceaţă pentru judeţele Bacău, Vrancea, Sălaj, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Neamţ, Iaşi, Vaslui, Harghita, Brăila și Ialomiţa, valabile pe parcursul următoarelor ore.

Potrivit meteorologilor, în zonele vizate ceaţa reduce vizibilitatea local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri, mediafax.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.