Senatorii au făcut zid în jurul lui Tăriceanu. Procurorii care i-au făcut dosar penal sunt chemați să dea explicații
Tăriceanu și-a făcut propriul sondaj ca să sară de la 4% la 37%, fără electorat
Ultima Ora Justiție Politic

Trădare. Călin Popescu Tăriceanu e disperat. Un apropiat i-a dat lovitura de grație. Foto

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu este de acord cu modificările legilor justiției, adoptate printr-o ordonanță de urgența a Guvernului.

O plângere penală a fost înregistrată la Secția privind investigarea magistraților de la București pe numele lui comisarilor europeni Frans Timmermans și Vera Jourova, chiar de către procurorul Adina Florea, cea pe care ministrul justiției Tudorel Toader a dorit-o în locul Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA.

„Eu dezavuez. Vă spun de la bun început: nu sunt de acord cu chestiunea. Adică, eu, unul, nu aș face,nu agreez o plângere penală”, a declarat la Digi24 senatorul ALDE Ion Popa. „Dar vreau să atrag atenția asupra unui limbaj dublu, în sensul că atunci când un cetățean român a făcut o plângere penală primului-ministru, aceiași care atacă acum pe cel care a făcut plângerea și pe cei care anchetează această plângere susțineau la vremea respectivă că e foarte bine că s-a făcut această plângere împotriva premierului și că organele de anchetă trebuie să se aplece serios asupra acelei plângeri”, a adăugat senatorul. „Chestiunile sunt cam la fel, sunt lucruri pe care odată ce le faci, ele sunt permise și altora și e proverbul românesc ce ție nu-ți place altuia nu-i face”, a spus Ion Popa.

Trădare. Călin Popescu Tăriceanu e disperat. Un apropiat i-a dat lovitura de grație. Foto 1

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.