Eugen Teodorovici reia alba-neagra cu OUG 114
Ultima Ora Economic Politic Social

Teodorovici spune că ar fi putut deveni comisar european foarte ușor, dar nu a vrut… pentru că își iubește țara

Ministrul Eugen Teodorovici spune că nu l-a interesat, nu îl interesează nici acum și nu dorește să plece comisar european, ci să rămână în țară ca să o slujescă. Teodorovici susține că putea să fie  în locul Corinei Crețu datorită experienței pe care o are. Dar nu l-a interesat această funcție.

”Dacă atunci aș fi vrut să fiu comisar, aș fi câștigat sau cel puțin aș fi avut cele mai mari șanse, îndreptățite, dată fiind experiența pe care o am. Astăzi, nu mă interesează nici postul de comisar, nici de nu mai știu ce în afara României. Vreau să stau în această țară și ceea ce am învățat să pun în slujba țării și nimic altceva”, a declarat Teodorovici pentru Digi 24.

În ultimele zile a apărut în presă informația potrivit căreia Eugen Teodorovici ar fi pe lista scurtă a lui Dragnea pentru nominalizarea la funcția de comisar european.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii