Teodorovici, promisiune uriașă pentru primării. După moțiune le dă peste 1 miliard de lei 3
Teodorovici, atac la Iohannis și Barna. Președintele executiv PSD nu suportă înfrângerea
Ultima Ora Politic

Teodorovici, promisiune uriașă pentru primării. După moțiune le dă peste 1 miliard de lei

Guvernul nu va discuta vineri o rectificare bugetară, ci o hotărâre de Guvern care va aloca primăriilor 1,4 miliarde de lei, urmând ca rectificarea bugetară de toamnă să apară la finele lunii noiembrie, a declarat luni ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici.

Teodorovici a precizat că banii, prevăzuți în OUG de rectificare a bugetului din august, din vor fi dați unităților administrativ-teritoriale (UAT) indiferent de rezultatul moțiunii de joi. Suma alocată acoperă o mare parte din cheltuielile de funcționare ale primăriilor, salarii, cheltuieli sociale, precum și o parte din achizițiile de bunuri și servicii. „Sumele vor fi distribuite total transparent”, a spus ministrul.

Teodorovici a spus că ministerul pe care îl conduce lucrează atât la bugetul penru anul viitor, cât și la rectificarea bugetară de toamnă, care ar urrma să apară la finele lunii noiembrie.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii