Eugen Teodorovici, acuzații grave pentru Siegfried Mureșan. A colaborat cu serviciile secrete
Teodorovici îi ia la mișto pe protestatarii din Constanța. ”Veniți la mine în fața Ministerului”
Ultima Ora Politic

Teodorovici îi ia la mișto pe protestatarii din Constanța. ”Veniți la mine în fața Ministerului”

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a transmis, vineri, un mesaj către protestatarii care au așteptat-o pe Viorica Dăncilă la Mamaia: să lase în pace premierul și să vină să protesteze în fața Ministerului pe care îl conduce.

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, le-a transmis, vineri, la Mamaia, protestatarilor care au așteptat-o pe Viorica Dăncilă că ar face mai bine să vină să protesteze în fața Ministerului de Finanțe.

„Cum le spune celor de afară? Constanța protestează? Domnule, lăsați-o pe doamna Dăncilă în pace. Domnule, veniți și protestați la mine în fața Ministerului. Sunt și eu președinte executiv, măcar la asta să mă fac de folos, dacă la altceva alții nu mă lasă să reușesc”, a spus Eugen Teodorovici, la Constanța.

Înainte de întâlnirea social-democraților, la Mamaia, câțiva protestatari au așteptat-o pe Viorica Dăncilă, premier și președinte al PSD. Aceștia au strigat: „Ne vrem țara înapoi” și „Rușine, rușine”, în timp ce o femeie a purtat o pancartă pe care a scris „Hehe! Nu veți găsi aici colacul de salvare”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.