Tenis de masă: Medalii de aur şi argint pentru echipele României la Campionatele Balcanice 5
Sport Ultima Ora

Tenis de masă: Medalii de aur şi argint pentru echipele României la Campionatele Balcanice

Echipele României au câştigat medaliile de aur, la feminin, şi de argint, la masculin, joi, la Campionatele Balcanice de tenis de masă pentru seniori de la Albena (Bulgaria).

Echipa feminină, compusă din Irina Ciobanu, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Alina Zaharia, a câştigat cu 3-0 toate cele patru meciuri, cu Turcia, Bulgaria, Albania şi Bosnia-Herţegovina.

Bulgaria s-a clasat pe locul secund, iar Turcia a completat podiumul.La masculin, România (Alin Spelbuş, Alexandru Manole, Cristian Chiriţă) a câştigat meciurile cu Bulgaria (3-0) şi Italia (3-2), în Grupa B, apoi a învins Albania în sferturile de finală (3-0), în semifinale a trecut de Serbia (3-0), dar a fost învinsă în finală de Turcia cu 3-1.

Serbia a obţinut medaliile de bronz.Cea de-a 46-a ediţie a Campionatelor Balcanice va continua vineri cu întrecerile individuale, relatează agerpres.ro.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii