Tatăl Simonei Halep îngrijorat de victoria fiicei sale
Tatăl Simonei Halep îngrijorat de victoria fiicei sale
Ultima Ora Sport

Tatăl Simonei Halep îngrijorat de victoria fiicei sale

După ce fiica lui tocmai s-a calificat pentru prima dată în carieră în semifinalele de la Australian Open, tatăl Simonei Halep a avut un moment de bucurie maximă, dar a făcut și un anunț ingrijorător pentru fanii jucătoarei de tenis.

Stere Halep a dezvăluit că Simona are, în continuare, probleme cu glezna accidentată în timpul meciului cu Aiava, dar consideră că nimeni şi nimic nu va sta între fiica lui şi visul câştigării primului Grand Slam.

„Am trăit meciul la intensitate maximă. A fost un început mai greu, cum i se întâmplă de obicei Simonei, dar, apoi, a fost incredibil. Asta e valoarea Simonei, nu mai putem contesta ceva. S-a obişnuit cu durerea, dar subconştientul lucrează la gleznă, tot o mai macină ceva. Indiferent cât ar uita, subconştientul nu o lasă. Mi-a spus că e fericită, eu i-am spus că a jucat foarte bine. Ştie ce are de făcut, dar contează şi confirmările din jurul ei. Eu spun că Simona se va impune la acest turneu, dar am o mică îndoială din cauza accidentării, pentru că nu e la parametrii normali. Nu s-a recuperat în totalitate după meciul cu Davis, dar ea se recuperează prin somn. Dacă doarme bine azi, totul va fi bine”, a declarat Stere Halep.

Vezi și: Simona Halep – „Accidentarea este încă acolo ”

După ce  Simona Halep a câștigat lejer în fața japonezei Naomi Osaka, după o victorie în două seturi, ea a declarat că „Accidentarea este încă acolo, o simt, dar încerc să nu mă gândesc la ea.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.