Tânărul care a distrus cu un târnăcop steaua lui Trump de pe Walk of Fame spune că actul său este justificat
Trump stea
Externe Ultima Ora

Tânărul care a distrus cu un târnăcop steaua lui Trump de pe Walk of Fame spune că actul său este justificat

Americanul care a distrus cu lovituri de târnăcop steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame crede că actul său este justificat şi refuză acuzaţia de vandalism, potrivit AFP.

„Personal, nu cred că trebuie să fiu inculpat, pentru că, cred că am făcut un act legitim şi just, cu repercusiuni pozitive”, a mărturisit Austin Clay, în vârstă de 24 de ani, canalului ABC7 după ce a compărut în faţa tribunalului din Los Angeles.

Clay, care riscă până la trei ani de închisoare, a spart steaua lui Donald Trump de pe celebrul bulevard din  Hollywood pe 25 iulie. El a sunat Poliţia, spunându-le „pe curând”, înainte de a părăsi locul, relatează news.ro.

Steaua republicanului a mai fost vandalizată în octombrie 2016, cu câteva săptămâni înainte de alegerea sa ca preşedinte al SUA. Îmbrăcat ca un muncitor în construcţii, un bărbat a spart steaua cu un târnăcop şi o bâtă.

James Otis a fost condamnat la 20 de zile de muncă în folos public şi la o amendă de 4.400 de dolari, însă eliberat sub control judiciar timp de trei ani.

Steaua magnatului imobiliar şi fostă vedetă de reality show – inaugurată în 2007 pentru a recompensa succesul emisiunii sale „The Apprentice” – a fost regulat ţinta unor atacuri ale candidatului devenit preşedinte.

În vara lui 2016, un artist stradal a ridicat un zid în jurul stelei lui Donald Trump cu cărămizi de 15 centimetri înălţime, pe când candidatul republican promitea construirea unui zid la frontiera cu Mexicul.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii