Suma fabuloasă pe care o oferă Barcelona pentru Ianis. Găcă Hagi face dezvăluirea momentului
Suma fabuloasă pe care o oferă Barcelona pentru Ianis. Găcă Hagi face dezvăluirea momentului
Ultima Ora Breaking News Sport

Suma fabuloasă pe care o oferă Barcelona pentru Ianis. Găcă Hagi face dezvăluirea momentului

Ianis Hagi (20 de ani), mijlocașul celor de la Viitorul, continuă să fie în atenția celor de la Barcelona, care sunt dispuși să plătească 10 milioane de euro în schimbul său.

Cum fiului lui Gică Hagi i-ar fi greu să prindă primul „11” la Barcelona, catalanii s-au gândit să-l împrumute mai departe la Valladolid, echipă patronată de brazilianul Ronaldo, anunță El Gol Digital.

Valladolid a scăpat de la retrogradare și Ronaldo vrea să construiască o echipă care să nu mai aibă emoții și anul viitor în La Liga. Echipa brazilianului nu are 10 milioane de euro pentru a-l aduce pe Ianis, dar fostul fotbalist vrea să profite de relațiile bune pe care le are cu Barcelona pentru a-l împrumuta pe fiul lui Gică Hagi.

RONALDO VREA SĂ-L CUMPERE!

Valladolid are și o variantă de rezervă. Dacă-l vor vinde pe Ruben Alcarez, care are clauza de reziliere de 12 milioane de euro, atunci alb-violeții se vor înscrie și ei la licitația pentru Ianis pentru a-l transfera definitiv. Alcarez e dorit de mai multe echipe importante din Spania.

Situația va fi clară în următoarele zile, Gică Hagi anunțând că în maximum trei zile transferul fiului său va fi oficializat.

Printre echipele interesate de Ianis Hagi în această vară se numără Sevilla, Barcelona, Bayern Munchen, Anderlecht, Ajax, Spartak Moscova și Dortmund, informează gsp.ro.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii