Steven Segal trimisul lui Valdimir Putin pe lângă Donald Trump. Ce misiune are renumitul actor
Externe Ultima Ora

Steven Segal, se implică în războiul din Ucraina. Ce a făcut celebrul actor

Actorul american Steven Seagal filmează un documentar despre evenimentele din Donbas, a anunțat marți șeful autoproclamatei Republici Populare Donețk (RPD), Denis Pușilin, în urma unei întâlniri cu artistul.

„Steven Seagal filmează un documentar despre războiul din Donbass.

Astăzi, el a discutat cu prizonierii de război din centrul de detenție preventivă Yelenovski.

Unii dintre militanți au fost uciși recent acolo în urma unui atac cu rachete țintite de către formațiunile armate ucrainene”, a scris Pușilin pe canalul său de Telegram, scrie stiripesurse.ro.

Potrivit acestuia, „în timpul întâlnirii, Steven a remarcat că 98% dintre cei care vorbesc despre conflict în mass-media nu au fost niciodată în Donbas, așa că lumea nu cunoaște adevărul”. „El vrea să își schimbe viziunea asupra acestui război”, a mai spus șeful RPD.

Pușilin a menționat că aceasta nu este o sarcină ușoară și i-a urat succes actorului, mulțumindu-i că a venit în republică „în această perioadă foarte nesigură”.

Anterior, serviciul de presă al Partidului Liberal Democrat (LDPR) a raportat că Seagal a vizitat Donbas împreună cu liderul partidului, șeful Comisiei pentru afaceri internaționale din Duma de Stat, Leonid Slutski.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.