Sportalert.ro: Karim Benzema s-ar putea alătura lotului Franţei dacă se va reface după accidentare 1
Sport Ultima Ora

Sportalert.ro: Karim Benzema s-ar putea alătura lotului Franţei dacă se va reface după accidentare

Karim Benzema s-ar putea alătura lotului Franţei pentru Cupa Mondială 2022 dacă se va reface după accidentarea din cauza căreia a părăsit cantonamentul naţionalei antrenate de Didier Deschamps înainte de startul turneului, a indicat FIFA pentru presa franceză, citată de sportalert.ro.

Benzema continuă să fie inclus pe lista jucătorilor echipei Franţei, deoarece selecţionerul Didier Deschamps a decis să nu cheme niciun fotbalist în locul atacantului lui Real Madrid după accidentarea acestuia.

Potrivit radio RMC, FIFA a confirmat că Benzema s-ar putea realătura lotului Franţei, cu condiţia ca Deschamps să decidă acest lucru. În plus, fotbalistul lui Real Madrid ar fi considerat campion mondial dacă Franţa va ridica trofeul pe 18 decembrie.

În această ipoteză, FIFA ar acorda 26 de medalii Federaţiei franceze de fotbal (FFF), câte nume erau pe lista iniţială a selecţionerului, pe care în afară de Benzema figura şi Lucas Hernandez, ce a părăsit şi el cantonamentul naţionalei din cauza unei accidentări.

Examenele medicale efectuate de Benzema au confirmat o „leziune” la nivelul cvadricepsului de la coapsa stângă care va „necesita un termen de convalescenţă de trei săptămâni”, a precizat Federaţia franceză de fotbal.

Franţa, deţinătoarea titlului, este prima echipă calificată în optimile de finală ale Mondialului din Qatar, după victoriile cu Australia (4-1) şi Danemarca (2-1).

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.