Profesor de înot de la Dinamo București arestat pentru că a violat o fetiță de 7 ani
Profesor de înot de la Dinamo București arestat pentru că a violat o fetiță de 7 ani
Sport Ultima Ora

Sportalert.ro: Dinamo a oficializat primul transfer după retrogradarea în Liga 2. Bogdan Gavrilă a semnat cu „alb-roșii”. FOTO

Clubul Dinamo a realizat, luni, primul său transfer după retrogradarea în Liga a II-a de fotbal, Bogdan Gavrilă semnând un contract cu formaţia bucureşteană, la care a mai jucat între anii 2014-2016, potrivit sportalert.ro.

„Mijlocaşul ofensiv Bogdan Gavrilă a semnat astăzi un contract cu Dinamo 1948 şi a efectuat primul antrenament în cantonamentul de la Săftica. Născut pe 6 februarie 1992, Bogdan Gavrilă ştie ce înseamnă Dinamo, a îmbrăcat tricoul alb-roşu între anii 2014 şi 2016, 48 de meciuri, 4 goluri şi 5 pase decisive în toate competiţiile”, informează gruparea alb-roşie pe pagina oficială de Facebook.

Gavrilă a declarat că singurul său gând este promovarea în Liga I. „Mă bucur că îmbrac din nou tricoul lui Dinamo. Am ales cu inima, mă gândesc doar la promovare şi sunt încrezător că vom reveni în Liga I la finalul sezonului”, a afirmat el.

În vârstă de 30 de ani, mijlocaşul a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Chindia Târgovişte, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Ethnikos, CSM Politehnica Iaşi, Valletta, Gloria Buzău şi ultima oară în Malta, la Sirens FC.

Sportalert.ro: Dinamo a oficializat primul transfer după retrogradarea în Liga 2. Bogdan Gavrilă a semnat cu „alb-roșii”. FOTO 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.