Sportalert. ro: Chile: Antrenor și fost jucător de tenis, suspendat pe viață pentru trucarea unui număr record de meciuri 1
Sport Ultima Ora

Sportalert. ro: Chile: Antrenor și fost jucător de tenis, suspendat pe viață pentru trucarea unui număr record de meciuri

Antrenorul şi fostul jucător chilian Sebastian Rivera a fost suspendat pe viaţă din tenis şi amendat cu 250.000 dolari, după ce a fost găsit vinovat de manipularea a unui număr record de 64 meciuri, a anunţat Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), conform Reuters, citată de sportalert.ro.

ITIA a precizat că este cazul cu cele mai multe meciuri trucate descoperite în existenţa acestui for sau al celui precedent, Unitatea de Integritate a Tenisului, care anchetează corupţia şi trucarea de meciuri.

Rivera a avut cel mai bun clasament ATP locul 705, înainte de a deveni antrenor. El a fost suspendat provizoriu în luna iunie.

ITIA a precizat că antrenorul chilian nu a colaborat în mod semnificativ în derularea anchetei.

Suspendarea îl împiedică pe chilian să joace, să antreneze sau să participe la orice tip de turneu sau activitate legată de tenis pentru restul vieţii sale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.