Sportalert.ro: Anderlecht are trei jucători indisponibili pentru meciul cu FCSB 1
Sport Ultima Ora

Sportalert.ro: Anderlecht are trei jucători indisponibili pentru meciul cu FCSB

Anderlecht a anunţat pe Twitter că are trei fotbalişti indisponibili pentru meciul de joi cu FCSB, de la Bucureşti, din Grupa B a Europa Conference League, potrivit sportalert.ro.

Mijlocaşul Amadou Diawara este o absenţă de ultimă oră, el fiind lăsat în afara lotului din cauza unei întinderi musculare fără mare gravitate. El se alătură atacantului Benito Raman şi mijlocaşului Adrien Trebel, nerefăcuţi după accidentările suferite în urmă cu mai mult timp.

În schimb, Anderlecht va conta joi pe veteranul Jan Vertonghen, care nu a jucat duminică în campionat în meciul pierdut pe terenul modestei Westerlo (1-2). Fundaşul de 35 de ani este deţinătorul recordului de selecţii la naţionala Belgiei (136 de meciuri, 9 goluri).

Antrenorul echipei belgiene, Felice Mazzu, este contestat după rezultatele slabe din campionat. Anderlecht a obţinut un singur punct în ultimele patru etape şi este pe poziţia a 9-a a clasamentului, cu 10 puncte.

După eşecul cu Westerlo, preşedintele lui Anderlecht, Wouter Vandenhaute, a fost văzut intrând în vestiar, iar unii ziarişti au speculat în legătură cu posibilitatea demiterii lui Felice Mazzu, care pregăteşte echipa din această vară, a scris site-ul walfoot.be.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.