Desigur, am facut in viata mea si greseli, ca orice om, dar n-am facut rau intentionat niciodata, nimanui, fiind si un om cu frica lui Dzeu. Vad ca foarte multi vorbesc despre condamnarea mea de 9 ani si a celorlati oameni din acest dosar, care este in opinia mea si a avocatilor una absolut nedreapta si revoltatoare. Pe fondul acestui dosar, la Curtea de Apel Bucuresti, pe parcusul a 8 ani de proces, a 106 termene si a 5 judecatori schimbati, s-au realizat de catre instanta doua expertize judiciare – mamut . Una de evaluare imobiliara si una topografica. Ambele expertize au evidentiat un prejudiciu zero, demoland raportul DNA-ului facut in acest sens. Asa se face ca la finalul judecatii la Curtea de Apel au fost zeci de achitari in dosar iar eu am fost condamnat cu suspendare, ca sa fie ceva. In apel insa, la ICCJ, "celebrul si temutul" judecator Ionut Matei, pus cu mana presedinte de complet in mod nealeatoriu, cunoscut ca un apropiat si un bun executant al sistemului securist reinviat in ultimii ani in Romania, m-a condamnat, in doar 3 termene, la 9 ani de puscarie. Cum? Foarte simplu: − 1. a inlaturat expertizele judiciare neutre realizate de instanta de fond si s-a bazat numai pe rapoartele acuzatorului, adica ale DNA − 2. fara probe noi, le-a reinterpretat pe cele existente deja. Trebuie adaugat ca in dosarul ANRP 1, dosar similar cu al meu, in motivarea achitarii inculpatilor de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie se scria ca nu pot raspunde membrii comisiei de retrocedare pentru valorile din expertizele realizate de catre evaluatori autorizati in cazul retrocedarilor. Adica, invers de cum s a apreciat in dosarul meu!!! Toate considerentele de condamnare a mea sunt clar impotriva jurisprudentei si deciziilor CEDO de pana acum, dar, sigur, pana voi ajunge sa fiu judecat acolo voi face puscarie. Ca si in cazul primarului Mircea Gutau! Eu consider ca nu asta este justitie. E doar o bataie de joc! Dupa ce am facut puscarie in Madagascar, acolo unde apelul detinutilor se facea intr-o curte cu pamant si mizerie pe jos , unde 1400 de oameni stateam in genunchi si cu mainile la ceafa, fara paturi si toalete, crede oare cineva ca nu o supravietuiesc in puscariile din Romania? Ma voi descurca onorabil si demn! Amintirile si iubirea nu mi le poate lua nimeni! RADU STEFAN MAZARE Penitenciar RAHOVA prin avocat Haralambie Lizeta”, scrie în comunicatul lui Radu Mazăre.
Soția lui Radu Mazăre a ajuns la ”nuntă”. Ce costumație a pregătit pentru eveniment
Ultima Ora Politic Social

Mireasa lui Radu Mazăre a ajuns la ”nuntă”. Ce costumație a pregătit pentru eveniment

Roxana Mihalache, viitoarea soție a fostului primar al Constanței Radu Mazăre, a ajuns în urmă cu puțin timp la Penitenciarul Rahova. Mihalache poartă o rochie crem și a declarat pentru presă că nu și-a făcut o ținută specială pentru eveniment.

„Nu am niciun inel. Rochița o aveam. Nu are sens, nu am stat să îmi bag capul cu rochița”, a declarat Mihalache la intrarea la Rahova. Mazăre a cerut-o pe Mihalache de soție după ce a fost condamnat la 9 ani de detenție. Cei doi sunt un cuplu de mai mulți ani. La ceremonia de la penitenciar, invitații vor fi în număr de zece și nu vor servi mâncare specială.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii