Soția lui Crin Antonescu renunță la Europarlamentare. Ce planuri are în politica românească 1
Ultima Ora Europarlamentare 2019 Politic

Soția lui Crin Antonescu renunță la Europarlamentare. Ce planuri are în politica românească

Soția lui Crin Antonescu renunță la Europarlamentare. Ce planuri are în politica românească

Europarlamentarul liberal Adina Vălean a declarat marţi că decizia de a nu mai candida la alegerile din 2019 este una personală, motivând că „în viaţă mai vrei să faci şi altceva”. Ea nu a exclus posibilitatea de a candida pentru parlamentul naţional în 2020, conform news.ro.

La Bruxelles, în timpul unei întâlniri cu jurnalişti români, ea a afirmat: „Este o decizie personală, pentru că mai vrei să faci şi altceva. Am un dosar curat, am petrecut mulţi ani aici şi vreau să fac altceva. Privesc cu încredere reprezentarea României în Parlamentul European”.

Întrebată dacă vizează o candidatură în parlamentul naţional, Vălean, care este şi preşedinta Comisiei de Mediu din PE, nu a respins ideea. „Vom vedea”, a subliniat ea.

Adina Vălean a vorbit şi despre pregătirea campaniei pentru alegerile europarlamentare din 23 – 26 mai 2019, precizând că echipa Grupului Partidului Popular European (Creştin Democrat) este condusă de un irlandez şi că în scurt timp va fi ales candidatul „cap de listă”.

În luna noiembrie, la Helsinki, va avea loc congresul PPE.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii