Atac incendiar la Sorina Pintea. ”Medicul Ștefan Quai, o nouă victimă a unui sistem de sănătate bolnav”
Sorina Pintea, mesaj pentru viitorul ministru al sănătății. Ce sfaturi dă
Ultima Ora Politic Sănătate

Sorina Pintea, veste devastatoare pentru români. Vor plăti bani grei pentru servicii medicale

Ministrul sănătății, Sorina Pintea, a făcut un anunț trist pentru români. Oficialul guvernamental spune că este foarte posibil să plătim separat pentru anumite servicii medicale, deși toți contribuim cu procente substanțiale la Casa Națională de Asigurări de Sănătate, scrie capital.ro

Potrivit lui Pintea, pachetul de servicii oferit românilor este mult mai generos decât în alte țări și ar putea fi redus. Este o a doua declarație extrem de cinică a ministrului, după ce, anterior, a sugerat că românii sunt un popor de infractori.

Ministrul sănătății, Sorina Pintea, a făcut un anunț trist pentru români. Oficialul guvernamental spune că este foarte posibil să plătim separat pentru anumite servicii medicale, deși toți contribuim cu procente substanțiale la Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Potrivit lui Pintea, pachetul de servicii oferit românilor este mult mai generos decât în alte țări și ar putea fi redus. Este o a doua declarație extrem de cinică a ministrului, după ce, anterior, a sugerat că românii sunt un popor de infractori.

Ministrul Sănătății nu a spus și ce servicii ar putea ieși din acest pachet și care ar urma să fie plătite de asigurați din buzunar.

Acum, o parte dintre serviciile medicale din pachetul de bază sunt doar teoretic gratuite. Românii scot bani din buzunar pentru diferite servicii medicale care figurează în pachet, din cauză că „s-a terminat plafonul” sau ar trebui să aștepte luni de zile pentru a fi programați la proceduri medicale gratuite.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.