Ministrul Cuc rupe hârtii ca să arate că muncește
E haos la transporturi. Atac la Răzvan Cuc. ”Vom avea autostrăzi la Paștele Cailor”
Ultima Ora Politic

Solicitare pentru Ministrul Transporturilor. Se cere stadiul realizării centrului multimodal Iași

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Transporturilor clarificări privind stadiul în care se află realizarea centrului multimodal Iaşi şi fondurile alocate acestui proiect.

„În programul de guvernare PSD-ALDE, în capitolul Politici pentru infrastructura de transport, absenţa unei reţele de transport rutier rapid (autostrăzi şi drumuri expres) este recunoscută ca fiind o una dintre problemele majore ale României, cu impact negativ asupra stării economice şi sociale a ţării.

Pe lângă Autostrada Iași-Târgu Mureș, este prevăzută și realizarea unor centre multimodale, în special, pe coridoarele europene, în zonele cu trafic comercial ridicat, (inclusiv la Iași), prin accesarea fondurilor europene şi/sau în parteneriat public-privat“, a declarat parlamentarul ieşean.

În acest context, deputatul PNL Dumitru Oprea solicită un răspuns legat de locul şi numărul centrelor multimodale realizate până în prezent în ţara noastră, de asemenea detalii legat de costurile acestora.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii