Ultima Ora Social

Video. Șofer beat, prins și imobilizat de cetățeni, după ce a provocat un accident pe o stradă din Galați

Imagini incredibile surprinse în miez de noapte la Galați, unde un șofer beat care a provocat un accident grav a fost prins și imobilizat de cetățeni. Un grav accident a avut loc noaptea trecută, la Galaţi. Trei persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Scene de-a dreptul șocante şocante la Galați unde victimele unui accident de circulaţie, şi-au făcut singure dreptate. După ce au fost loviţi cu maşina, furioşi din cale-afară, oamenii l-au imobilizat la pământ pe şoferul vinovat. Şi l-au ţinut aşa până a venit poliţia. 

Chiar dacă şoferul vinovat şi-a cerut scuze, cei trei bărbaţi nu s-au lăsat şi l-au ţinut la pământ. Cu câteva minute înainte, au trecut prin momente de groază. Maşina lor a fost lovită în plin de conducătorul auto care, se aude în video, cere milă.

Accidentul a fost surprins de camera de bord a maşinii accidentate. Autorul accidentului a fost înconjurat de oamenii revoltați că șoferul mirosea a alcool. Bărbatul a fost trântit la pământ şi imobilizat. Deşi a cerut înţelegere amiabilă, oamenii au chemat poliţia.

Două persoane din cealaltă maşină au fost rănite uşor şi chiar șoferul vinovat a suferit mai multe leziuni.

În ciuda rugăminţilor, bărbatul a fost ţintuit la pământ până a venit Poliţia S-a constatat că avea o alcoolemie de 0,74.

Într-un final, şi el, dar şi ceilalţi doi răniţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri.

Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi conducerere sub influenţa alcoolului.

Potrivit ziaruldeiasi.ro șoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 0,74, dar şi cel care mergea regulmentar băuse înainte de a se urca la volan. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru conducere sub influența alcoolului.

Şoferul care a intrat pe contrasens este vatman la Societatea de Transport local Galați.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.