Un bărbat din Galați şi-a ţinut mama decedată în casă patru luni, pentru a-i încasa pensia
Caz șocant în Maramureș. Un bărbat și-a agresat fratele, a dat foc la casă și a amenințat polițiștii
Ultima Ora Social

Șocant. Un om de afaceri cunoscut din Dolj, omorât în bătaie în trafic

Un om de afaceri în vârstă de 46 de ani, din județul Dolj, a fost omorât, marți seara, în urma unui conflict care a izbucnit în trafic, în comuna Vrata, din județul Mehedinți, acesta fiind lovit cu parii de doi tineri care se aflau într-o căruță. Agresorii au fost reținuți de procurori, conform mediafax.ro

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, doi tineri, cu vârste de 23 și 26 de ani, au fost reţinuți pentru 24 de ore, în noaptea de marți spre miercuri, după ce ar fi omorât un om în bătaie, în urma unui conflict spontan în trafic.

Incidentul a avut loc în timp ce victima mergea cu un camion al societății pe care o deținea pe raza localității Vrata și a fost implicată într-un mic incident în trafic cu o căruță.

„Conducătorul auto a coborât de la volan, a început o altercație verbală cu ocupanții căruței, conflictul a degenerat, iar doi dintre tinerii din căruță l-au lovit cu parii pe conducătorul auto, acesta decedând pe loc. La sosirea ambulanței s-a constatat decesul. Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmează să continue ancheta”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Surse judiciare au precizat că victima avea un depozit de materiale de construcții și cherestea în localitatea Cetate din județul Dolj, iar de un an își deschisese un punct de lucru în comuna Vrata.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.