ȘOCANT! FRF, acuzată CĂ CERE ȘPAGĂ PENTRU ACCES LA NAȚIONALĂ: „La lotul de U15 s-a dat 4.000 de euro”
Ultima Ora Sport

ȘOCANT! FRF, acuzată CĂ CERE ȘPAGĂ PENTRU ACCES LA NAȚIONALĂ: „La lotul de U15 s-a dat 4.000 de euro”

Lorena Balaci, fiica fostului mare jucător Ilie Balaci, acuză că fiul său a fost dat afară de la lotul U15 pentru a i se face loc altor jucători ai căror părinți ar fi dat o mită care ajunge la 4.000 de euro.

 

„La o acțiune a naționalei U15 a apărut un băiat care nu fusese la nicio selecție precedentă și i-a luat locul fiului meu, Atanas. În august 2018 s-a întâmplat, într-o campanie care începuse în septembrie 2017. Nu m-a deranjat că i s-a întâmplat fiului meu, ci că s-a întâmplat. A te juca cu sufletul unui copil mi se pare cel mai josnic lucru de pe fața pământului. S-au jucat într-un mod mizerabil. Îmi asum tot ce spun! Se întâmplă o mizerie la loturile naționale”, a tunat fiica fostului internațional, pentru gsp.

Lorena Balaci a mai susținut faptul că la urechile ei a ajuns informația că la lotul de U15 s-au dat sume imense drept mită și a tunat la adresa actualei conduceri a Federației: “Cei de la FRF au spus că selecția acum nu se mai face, spre deosebire de vremea lui Mircea Sandu, pe pile, pe curcani sau pe damigene de vin.”

“Acum se fac pe alte lucruri, mai mari! Acum sunt sume, sume  importante. Am auzit că se dau undeva la 4.000 de euro! Mi se pare o nebunie. Poate că sunt singura care am curajul să spun că se întâmplă. Poate eu insuflu și altora curajul să spună asta. Sunt sigură că sunt oameni care au dovezi clare. Eu am văzut cu fiul meu, a tunat Lorena Balaci.

Naționala de sub 15 ani este antrenată de Iulian Cojocaru, în timp ce managerul loturilor naționale de junior este Lucian Sânmărtean.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii