ȘOCANT! Fostul ministru al sănătății, Nelu Tătaru, anunță că urmează mii de morți în România! 3
Exclusiv Social Ultima Ora

ȘOCANT! Fostul ministru al sănătății, Nelu Tătaru, anunță că urmează mii de morți în România!

Fostul ministru al sănătății, Nelu Tătaru, anunță că răspândirea pandemiei de Covid-19, ia o foarte mare amploare și că, în România, vor urma zile tragice, în care vor fi mii de morți.

Tătaru, spune că, venirea valului 5 al pandemiei este inevitabilă, întrucât, românii refuză să se vaccineze.

Ex-ministrul, crede că, doar dacă dacă se va ajunge la un procent de peste 70 la sută de persoane vaccinate, am putea evita riscul major al deceselor provocate de Coronavirus.

„Noi, societatea românească, nu suntem o locomotivă electrică. La nivel de percepţie încă suntem o locomotivă cu aburi, trebuie să punem încontinuu cărbuni.

A fost un 2020 spre sfârşit în care toată lumea întreba «da’ când vine vaccinul, când vine vaccinul?», liste de aşteptare, acele categorii speciale care urmau să facă primele vaccinuri, strigătele «u treceţi peste rând!», vaccinări până în aprilie-mai, iar apoi s-a terminat.

S-a terminat fiindcă, din punctul meu de vedere, nu am fost destul de insistenţi pe o campanie de vaccinare, n-am fost destul de insistenţi să spunem că pandemia nu s-a terminat.

Cred că, la un moment dat, şi autorităţile au intrat în acelaşi joc al populaţiei, că s-a terminat.

Din păcate, nu s-a terminat! S-a terminat fiecare val în parte din care, dacă n-am învăţat câte ceva, să ştim că n-o să fim pregătiţi nici la următorul.

Trăim momentele în care n-am fost pregătiţi nici de valul trei, nici de valul patru. Urmează un alt val până vom fi toţi imunizaţi, măcar 70%”.

Vă asigur că dacă noi toţi nu conştientizăm ACUM, nu vom fi pregătiţi nici de valul cinci.

Cred că ar trebui să înţelegem că este un moment în care trebuie să luăm o decizie – dacă această pandemie se termină SAU vom trece un val patru cu foarte multe victime şi îl vom aştepta pe cel de-al cincilea, a arătat Nelu Tătaru, miercuri, într-o postare pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii