Șocant. Firea plătește Poliția Locală cu lefuri mai mari decât generalii de armată. DOCUMENTE
Șocant. Firea plătește Poliția Locală cu lefuri mai mari decât generalii de armată. DOCUMENTE
Ultima Ora Breaking News Economic Politic Social

Șocant. Firea plătește Poliția Locală cu lefuri mai mari decât generalii de armată. DOCUMENTE

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea își asigură securitatea cu bani grei plătiți din buzunarele românilor, plătind salarii de nababi polițiștilor locali.

Libertatea a intrat în posesia unor documente din interiorul Poliției Locale a Municipiului București care arată unde s-a ajuns cu veniturile din primării.

Cel mai mare salariu net din Poliția Locală din România este cel al unui director care ridică lunar aproape 15.500 de lei, fără sporuri. Un șef serviciu sau un șef de birou poate încasa în jur de 11.800 de lei pe lună. Un polițist local principal ajunge și la 6.500 de lei.

Un general din Armata României, Armată membră NATO, încasează net în jur de 10.000-12.000 de lei lunar, iar un colonel – 6.800 de lei. Modul de salarizare din Poliția Locală îi deranjează chiar și pe propriii angajați, fiind diferențe uriașe între aceștia. Ei vor să obțină o grilă de salarizare uniformă pentru toată țara!

Cele mai mari salarii nete lunare din Poliție Locală

Director – 15.462 de lei Șef serviciu – 11.793 de lei

Șef birou – 11.138 de lei

Polițist local principal  – 6.422 de lei

Salariile de mai sus nu includ sporuri, cum ar fi: Pentru condiții vătămătoare, 10% pentru directori; Pentru condiții vătămătoare, 15% pentru restul angajaților; Norma de hrană: 32 de lei/ zi

În ceea ce privește soldele nete din Armată, câteva dintre acestea, fără a pune la socoteală rația de hrană, sunt:

General de armată – 12.000 de lei

General de brigadă – 10.000 de lei

Colonel – 6.800 de lei

Maior – 3.800 de lei

DOCUMENTE

Șocant. Firea plătește Poliția Locală cu lefuri mai mari decât generalii de armată. DOCUMENTE 7 Șocant. Firea plătește Poliția Locală cu lefuri mai mari decât generalii de armată. DOCUMENTE 8 Șocant. Firea plătește Poliția Locală cu lefuri mai mari decât generalii de armată. DOCUMENTE 9

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.