Gabriela Firea încurajează protestele anti-Dragnea de dumincă: ”Vine decontul”
Ultima Ora Politic

ȘOC. Războiul dintre Dragnea și Firea SCENARIU pus la cale de cei doi. Totul MIMAT

ȘOC. Războiul dintre Dragnea și Firea SCENARIU pus la cale de cei doi. Totul MIMAT

Europarlamentarul Cătălin Ivan susține că Gabriela Firea și Liviu Dragnea au mimat un coflict „pentru a-i ține pe naivi cu sufletul la gură”.

ȘOC. Războiul dintre Dragnea și Firea SCENARIU pus la cale de cei doi. Totul MIMAT 1

„Legea Offshore arată încă o dată, și mă mir că mai este nevoie, că orice scandal provocat de Dragnea și cei din jurul lui nu-i decât o fumigenă pentru a masca o lovitură dată României. Este important că Firea și Dragnea au mimat un conflict pentru a-i ține pe naivi cu sufletul la gură sau că România pierde miliarde de euro din cauza unei legi strâmbe dată în folosul unor companii private străine?!”, scrie marți, pe pagina sa de Facebook, europarlamentarul ieșean.

Acesta a adăugat că străinii dispun aproape gratis, la prețuri modice, de resursele țării.

„În antichitate se duceau războaie grele pentru a cuceri o țară și a-i lua resursele. Acum se cumpără doar niste politicieni, și mă refer la toți cei care au condus România până acum, fără excepție. Li se dă o echipă de consultanți specializată în deturnarea atenției de la astfel de tunuri, echipe care lucrează în toate țările în care companiile respective au interes, și populația este ținută ocupată cu non-subiecte sau subiecte marginale, în timp ce astfel de legi trec nestingherite, , prin Parlament. Dacă ar fi să judecăm acțiunile clasei politice de la Revoluție, până astăzi, ar curge pe bandă dosarele de trădare a intereselor naționale. Liviu Dragnea nu este nici pe departe cel mai mare trădător. Este doar ultimul”, a încheiat Cătălin Ivan.

Senatul a adoptat, luni, Legea offshore, care stabilește modul de exploatare a gazelor din Marea Neagră, proiectul fiind adoptat cu noi amendamente. Inițiativa legislată a fost adoptată în urmă cerererii de reexaminare a președintelui Klaus Iohannis.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii