ȘOC pentru Firea! Anunțul lui Tudor Chirilă! 7
Ultima Ora Politic

ȘOC pentru Firea! Anunțul lui Tudor Chirilă!

Cunoscutul artist, Tudor Chirilă, va vota la alegerile locale din 27 septembrie, candidatul dreptei, Nicușor Dan, susținut de PNL și USR-PLUS.

Chirilă speră că bucureștenii îi vor urma exemplul și o vor trimite pe Firea acasă, întrucât,în cei patru ani de mandat aceasta nu afăcut nimic concret pentru dezvoltarea Capitalei.

ȘOC pentru Firea! Anunțul lui Tudor Chirilă! 8

Vești bune.

Ca bucureștean îmi doresc ca episodul Gabriela Firea să se încheie la aceste alegeri.

Ar fi o gură de aer pentru un oraș abandonat de un primar ale cărui priorități par să fi fost înființarea de companii municipale inutile, exerciții de imagine, piste de biciclete desenate pe trotuare, bani aruncați la Catedrala Neamului și alte cheltuieli inutile.

Avem un oraș cu un trafic mai intens decât acum patru ani, un oraș mai isteric, cu oameni din ce în ce mai nervoși și care își pierd 20 la sută din timpul unei zile în trafic. În schimb avem o continuă campanie electorală a unui primar incompetent.

Nu mai avem nevoie de încă patru ani ca să ne ducem și mai tare pe tobogan.

PS. Sigur că precizia sondajelor e discutabilă, am mai văzut asta, de aceea cred că trebuie să ne ducem să votăm. Mă rog, cei care nu mai au nevoie de alți patru ani de incompetență.

PS2. E îngrijorător câtă lume ar vota un primar care n-a făcut nimic. Mă întreb ce criterii au unii oameni”, scrie Tudor Chirilă pe facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii