Șoc: O persoană a murit la Școala de Vară a PSD din cauza toxinfecției alimentare 1
Ultima Ora Politic Sănătate Social

Șoc: O persoană a murit la Școala de Vară a PSD din cauza toxinfecției alimentare

O femeie aflată la Şcoala de Vară a PSD-ului a încetat din viață. Simona Marinescu a decedat, cel mai probabil în urma unui infarct. Medicii de la ambulanta i-au acordat primul ajutor lugojencei, insa ea nu a mai putut fi salvata.

Șoc: O persoană a murit la Școala de Vară a PSD din cauza toxinfecției alimentare 2

Școala de Vară a femeilor din PSD s-a încheiat cu o toxiinfecție alimentară. Ceea ce trebuia să reprezinte un eveniment liniștit la care toată lumea să își arate sprijinul pentru Viorica Dăncilă s-a transformat într-o amintire neplăcută. Mai multe participante au început să se simtă rău și au acuzat vărsături. Pentru că situația se înrăutățea a fost chemată și o ambulnță de urgență pentru a acorda primul ajutor.

Din păcate, una dintre persoanele care acuzau stări de rău a decedat.

Persoanele afectate nu se mai puteau deplasa singure la spital. De altfel, femeile care se simţeau rău au declarat cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa că au mâncat cu o seară în urmă la un local, după care, a doua zi, au continuat lucrările Şcolii de Vară. Participantele au avut ameţeli, vărsături şi dureri de burtă. “Nu s-au simţit bine nici aseară, dar acum nu se mai puteau ţine pe picioare”. Toate acuzau o stare rea, o stare care părea că se agravează de la oră la oră. Este incredibil cum a putut să se întâmple așa ceva. Fetele au mers la o terasă din zonă unde au servit masa. Nu a durat mult până când au început să se simtă rău. Ne-am speriat când au început să amețească foarte rău. Toate se plângeau de această cauză, una mai mult decât serioasă. Ne-am dat seama că la mijloc este o toxiinfecție alimentară, de aceea nici nu am mai stat pe gânduri și am alertat imediat cadrele medicale, a declarat o social-democrată din Constanţa.

Femeia a precizat că ea nu a participat la masă și de aceea a avut și norocul să se simtă bine și să poată suna la ambulanță. De remarcat că doctorii de pe unitatea de intervenție au acordat ajutor unui număr de trei persoane.

Vă reamintim că la Mamaia, sunt prezenți și liderii PSD care s-au reunit în ședința Comitetului Executiv Național, o ședință importantă având în vedere ultimele evenimente din jurul partidului rămas singur la guvernare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.