Mihai Gădea și Voiculescu dați pe mâna procurorilor
Mihai Gădea și Voiculescu dați pe mâna procurorilor
Social Ultima Ora

ȘOC LA ANTENA 3! MIHAI GÂDEA PRIMEȘTE LOVITURA DE LA AUTORITĂȚI! ”ESTE O FĂCĂTURĂ!”

Postul de televiziune Antena3, deținut de Trustul Intact a fost sancționat din nou, de CNA, după mai multe nereguli la emisiunile electorale pe care le-au difuzat pe 3, 7, 13 și 14 septembrie.

Antena 3 a realizat un număr de emisiuni electorale. În primul rând, postul a difuzat un video cu Dana Budeanu, folosind un limbaj licențios.

În al doilea rând, a avut o emisiune în care a fost „atacată” Clotide Armand, candidata USR Plus la Primăria Sectorului 1.

Nu în ultimul rând, Codruța Cervea, invitată la Sinteza Zilei, i-a făcut campanie Gabrielei Firea, iar videochatista Oana Lovin i-a adus acuzații negative lui Nicușor Dan, contra-candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Potrivit Pagina de Media, postul TV Antena 3 a primit două propuneri de amenzi: una de 15.000 de lei de la Dorina Rusu, membrul CNA cel mai vocal în acest caz, și una de 7.500 de lei din partea lui Radu Herjeu.

În cele din urmă, amenda lui Herjeu, cea de 7.500, a fost votată, de către Monica Gubernat, Răsvan Popescu, Gabriel Tufeanu, Ramona Sorescu și Orsolya Borsos.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.