ORBAN TAIE ÎN CARNE VIE. OMUL LUI DĂNCILĂ DAT AFARĂ DIN GUVERN! FOTO
Ultima Ora Breaking News Politic Social

Șoc în PSD. Orban dă lovitura de grație. Urmează cele mai importante demiteri din Guvern

Premierul Ludovic Orban anunță că toți prefecții și subprefecții PSD vor fi schimbați din funcții. Șeful Guvernului a făcut aceste precizări miercuri, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, în contextul în care există informații potrivit cărora PSD ar face presiuni asupra prefecților să intre în concediu medical, în încercarea de a bloca desfășurarea primului tur al alegerilor prezidențiale.

”Am stabilit cu Ministrul de Interne. Dacă e necesar, convocăm ședință de Guvern. Ăștia se îmbolnăvesc ca să nu poți să-i demiți. În perioada în care sunt în concediu medical în cazul în care îi demiți, se pot adresa instanței și pot să câștige pentru faptul că nu ai dreptul să îi demiți în perioada asta.

O să urmeze un val de îmbolnăviri… Mai devreme sau mai târziu se va termina. Niciun prefect și niciun subprefect PSD nu va rămâne în funcție, indiferent când va fi demis”, a declarat Ludovic Orban.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii