ȘOC ÎN PSD! AMERICANII ÎI DAU DECISIVA LUI CIOLACU! LIDERUL PSD DESFIINȚAT DE OMUL LUI TRUMP! 7
Ultima Ora ciolacu Politic

ȘOC ÎN PSD! AMERICANII ÎI DAU DECISIVA LUI CIOLACU! LIDERUL PSD DESFIINȚAT DE OMUL LUI TRUMP!

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a declarat vineri că, în urmă cu două luni, a solicitat Parlamentului României să înăsprească legislaţia pentru a preveni şi stopa traficul de persoane.

Acesta a adăugat că i se pare dezamăgitor faptul că liderului interimar al PSD Marcel Ciolacu a răspuns spunând că legile româneşti curente şi statul de drept sunt suficiente în combaterea acestei probleme, relatează News.ro.

„Pe 26 iunie, am vorbit despre raportul privind traficul de persoane pe anul 2019 publicat în Statele Unite. Raportul arată că problema traficului de persoane în România a fost provocată de derapajele privind statul de drept în perioada guvernului precedent.

Am cerut Parlamentului să acţioneze şi să adreseze această problemă. Este foarte dezamăgitor că liderul PSD Ciolacu a răspuns spunând că legile româneşti curente privind traficul de persoane şi statul de drept sunt suficiente.

Nu sunt! Cer din nou Parlamentului României, aşa cum am făcut-o şi pe 26 iunie, să aprobe legile dure necesare pentru eliminarea traficului de persoane şi crimei organizate.

O legislaţie consolidată care să îi priveze pe cei condamnaţi de profiturile dobândite prin acţiuni infracţionale este imediat necesară şi legi care să ducă la procese şi sentinţe rapide în urma plângerilor penale sunt imperativ necesare.

Eforturile din momentul de faţă ale Guvernului Orban pentru întărirea statului de drept, pentru oprirea traficului de persoane şi oprirea crimei organizate sunt remarcabile”, a afirmat Adrian Zuckerman, într-o declaraţie de presă susţinută vineri la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, din Otopeni.

ȘOC ÎN PSD! AMERICANII ÎI DAU DECISIVA LUI CIOLACU! LIDERUL PSD DESFIINȚAT DE OMUL LUI TRUMP! 8

Afirmaţiile ambasadorului SUA în România au fost făcute în contextul extrădării a doi români, prin cooperare internaţională din MAI în colaborare cu Interpol şi structuri specializate de la nivelul Statelor Unite ale Americii.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii