Ultima Ora Breaking News Politic Prezidențiale 2019 Social

VIDEO Șoc. Dăncilă primită cu pietre la Timișoara. Șefa PSD huiduită. ”Mincinoasa”. ”Analfabeta”

Premierul demis, Viorica Dăncilă, a fost aşteptată, vineri, la Consiliul Judeţean Timiş, de aproximativ 20 de protestatari care au strigat ”Mincinoasa” şi ”Analfabeta” în momentul în care aceasta a ajuns. Oamenii au pancarte cu mesaje împotriva PSD, dar şi o găleată plină cu pietre.

Dăncilă a spus că ”cei cinci oameni disperaţi” nu reprezintă Timişoara, aceasta fiind ”România lui iohannis” care a adus ură şi răzbunare.

În conferinţa de presă, Dăncilă a spus că nu aşa sunt timişorenii cum sunt cei ”cinci oameni disperaţi”.

 ”Timişorenii sunt oameni cinstiţi, iar astfel de manifestări nu caracterizează Timişoara. Asta e România lui iohannis, a adus ura, răzbunarea. De când am preluat funcţia de prim-ministru am văzut oameni cu limbaj violent, cu jigniri. (…) Cred că aceste lucruri trec, dar ceea ce facem pentru oameni contează. Este păcat că s-a ajuns la un asemenea nivel, că asemenea oameni pun o etichetă pe anumite oraşe, regiuni. Sunt convinsă că nimeni nu va accepta un asemena comportament”, a spus Dăncilă, news.ro.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii