Șoc. Călăul de la Protestul diasporei de anul trecut revine la conducerea jandarmeriei 1
Jandarmeria București publică planul pentru 10 august. Ce le cer manifestanților
Ultima Ora Justiție Social

Șoc. Călăul de la Protestul diasporei de anul trecut revine la conducerea jandarmeriei

Sebastian Cucoș va reveni la conducerea Jandarmeriei Capitalei, din funcția de prim-adjunct al Jandarmeriei Române, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din MAI. Cucoș nu va coordona jandarmii la mitingul de sâmbătă, deoarece este în concediu.

Colonelul Sebastian Cucuș, prim-adjunct al Jandarmeriei, AUDIAT la Parchetul General
Șoc. Călăul de la Protestul diasporei de anul trecut revine la conducerea jandarmeriei

Surse din Ministerul de Interne au precizat, pentru MEDIAFAX, că Sebastian Cucoș revine la conducerea Jandarmeriei București, acesta fiind mutat din funcția de prim-adjunct al Jandarmeriei Române.

Aceleași surse mai arată că, la protestul de sâmbătă, 10 august, Cucoș nu va coordona jandarmii, deoarece este în concediu.

Sebastian Cucoș a fost împuternicit, în 23 august 2018, în funcția de prim adjunct al Jandarmeriei Române, după violențele de la protestul din 10 august 2018. Această împuternicire a expirat, prin urmare, revine pe funcția de la Jandarmeria Capitalei.

Sebastian Cucoş este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată, după violențele din 10 august 2018, dosarul fiind instrumentat de DIICOT.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.