Sergio Ramos vrea să plece de la Real Madrid. Relații tensionate între jucători și conducere 1
Ultima Ora Sport

Sergio Ramos vrea să plece de la Real Madrid. Relații tensionate între jucători și conducere

Relaţiile dintre jucători şi conducerea lui Real Madrid sunt din ce în ce mai tensionate. Potrivit presei din Spania, la finalul returului din Liga Campionilor cu Ajax, Florentino Perez şi Sergio Ramos au avut o discuţie mai aprinsă chiar în vestiar, de faţă cu toată lumea, scrie mediafax.ro

Şeful madrilenilor a venit să le ceară socotează jucătorilor pentru eliminarea ruşinoasă, dar orgoliosului căpitan al Realului nu i-a picat bine. S-a luat la ceartă cu Perez şi a ameninţat chiar că pleacă. ”Dau totul pentru echipă. Mă sacrific pentru toată lumea, pentru club şi chiar şi pentru tine. Mă plăteşti şi plec”, ar fi spus Ramos, citat de AS. După episod, Perez s-ar fi întâlnit cu oamenii din conducere şi ar fi discutat până târziu în noapte o eventuală debarcare a lui Santiago Solari şi instalarea lui Jose Mourinho, dar s-a căzut la un consens ca, pe moment, să nu se ia vreo decizie în această privinţă.

Real Madrid este departe de jocul arătat în sezoanele trecute pe plan intern şi internaţional. Campioana Europei a părăsit prematur Liga Campionilor, din faza optimilor, iar în La Liga şansele la titlu sunt aproape nule. Cu 13 etape rămase de disputat, Real este pe 3, la 12 puncte de rivalii catalani.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.