A fost stare de alertă pe Aeroportul Otopeni.brigada antiteroristă a SRI a intervenit
Update:Șef din SRI implicat într-un grav accident rutier. O persoană decedată
Ultima Ora Social

Update: Șef din SRI implicat într-un grav accident rutier. A DEMISIONAT

Update:Șef din SRI implicat într-un grav accident rutier. A DEMISIONAT

Șeful SRI Prahova a fost implicat într-un accident rutier, pe DN1, în localitatea Tâncăbești din județul Ilfov.

Conform unor surse judiciare care au dezvăluit pentru Evz.ro, autoturismul condus de ofițerul SRI a lovit o femeie care traversa șoseaua. În urma impactului, victima a decedat. După accidentul care a avut loc în jurul orei 22.00, a fost declanșată o anchetă, aflată în curs, sub supravegherea unui procuror, sosit la fața locului.
Pe numele șefului SRI Prahova a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„În această seară a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă, în care a fost implicat un cadru SRI. În speță s-a deschis dosar penal, iar poliția și parchetul anchetează în acest moment cazul.”, a declarat purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea.Potrivit acelorași surse Evz.ro, ofițerul SRI s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând 0,43 la mie în aerul respirat. Șeful secrviciului secret a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Update

Potrivit Biroului de presă al IPJ Ilfov, angajatul SRI care a accidentat mortal luni o persoană în Tâncăbeşti avea alcoolemie de 0,43 ml/l alcool pur în aerul expirat.

„Ieri după-amiază, în jurul orelor 18,00 , pe raza localităţii Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Victima a fost lovită în timp ce traversa strada în apropierea unei treceri de pietoni (expertiza va stabili dacă era pe trecere). Şoferul avea o alcoolemie de 0,43 ml/l alcool pur în aerul expirat şi este militar în cadrul SRI. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului Militar, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta”.

Surse din SRI spun că șeful SRI ar fi demisionat din funcție.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.