Secretarul General adjunct la PSD, cu nervii la pământ 1
Ultima Ora Politic

Secretarul General adjunct la PSD, cu nervii la pământ

Secretarul General adjunct la PSD, cu nervii la pământ – este starea lui Codrin Ștefănescu, care  a ajuns la sediul partidului pentru ședința Comitetului Executiv Național programat pentru ora 16.00. Deși situația este una tensionată, acesta își dorește o soluție de compromis.

Iată ce a declarat acesta:

Vom avea o ședință furtunoasă. Suntem toți cu nervii la pământ. Sper să ne vină mintea de pe urmă și să găsim o soluție astăzi. Avem obligația ca astăzi, indiferent cât durează, să ieșim cu o soluție pe care să o îmbrățișăm cu toții.

Ultimele zile au fost cumplite, pentru în mass-media au apărut tot felul de știri pe surse și mi-au fost și mie imposibil să spun că nu se confirmă. Au fost declarații ale colegilor mei care au fost comentate. Lucurile s-au înrîutățit. A curs cu scrisori și luări de poziție cum nu a mai fost niciodată la noi în partid.

Nu vreau să ajung la concluzia că ne era mai bine în opoziție. Vă asigur că astăzi de aici din sediul PSD va pleca aceeași echipă din 2016, adică uniți și fără capete tăiate. Lucrurile se vor reglementa aici între noi.

Astăzi vorbim toți și fiecare punct se supune la vot. Majoritatea îți asumă ce a decis.

Propunerea este că trebuie în primul rând să ne calmăm și să nu uităm că ochii a milioane de români sunt pe noi”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.