Se tulbură apele în PSD. Șerban Nicolae a izbucnit la adresa lui Dăncilă 1
Se tulbură apele în PSD. Șerban Nicolae a izbucnit la adresa lui Dăncilă
Ultima Ora Politic

Se tulbură apele în PSD. Șerban Nicolae a izbucnit la adresa lui Dăncilă

În Comitetul Executiv al PSD s-a decis înlăturarea lui Șerban Nicolae de la conducerea partidului din Senat, și numirea în locul acestuia a lui Liviu Lucian Mazilu. Șerban Nicolae este total nemulțumit de această decizie, dând o replică tăioasă la adresa premierului Viorica Dăncilă.

„TUSEA ȘI JUNGHIUL. Oamenii mici au doar satisfacții mărunte. Și nu, nu mă refer la slugile „de execuție”, ci la stăpânii lor. Care-i țin pe 30 de arginți. La cursul valutar corect, bineînțeles”, scrie Şerban Nicolae pe Facebook.

Decizia de schimbare a lui Şerban Nicolae din fruntea grupului PSD din Senat urmează să fie aplicată la începutul sesiunii parlamentare din toamnă. Liviu Lucian Mazilu este în prezent vicelider al grupului PSD din Senat.

Comitetul Executiv al PSD, reunit la Vila Lac, într-o şedinţă informală, a decis miercuri seară înlocuirea lui Şerbam Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat. În aceeaşi şedinţă a fost decisă suspendarea pentru şase luni din partid a lui Robert Negoiţă.

Liviu Pleşoianu şi Codrin Ştefănescu au criticat dur decizia Comitetului Executiv al PSD de a-l schimba pe Şerban Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat, în principal pentru opoziţia manifestată faţă de numirea lui Mugur Isărescu la conducerea BNR pentru un nou mandat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.