Aurelian Bădulescu a rămas fără permis. Incredibil cu ce viteză a mers prin Bucureşti!
PNL București într-o acțiune protest pe biciclete față de Viceprimarul Capitalei A. Bădulescu
Ultima Ora Politic

Se anunță război total la PSD București – Bădulescu vrea să fie șef

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a anunţat că va candida la şefia PSD Bucureşti, el afirmând că s-a sfătuit în acest sens cu primarul general Gabriela Firea, care l-a încurajat şi l-a asigurat de tot sprijinul său în acest demers.

Se anunță război total la PSD București - Bădulescu vrea să fie șef

”Am luat notă de decizia Comitetului Executiv de a se organiza alegeri în toate structurile de partid unde sunt preşedinţi interimari şi am decis să-mi asum candidatura pentru poziţia de preşedinte al PSD Bucureşti. M-am sfătuit în acest sens cu doamna primar general Gabriela Firea, care m-a încurajat şi m-a asigurat de tot sprijinul său în acest demers. Consider esenţial acest lucru câtă vreme, deloc întâmplător, Partidul Social Democrat a câştigat pentru prima dată în istorie alegerile în Bucureşti, având primarul general şi cei şase primari de sector aleşi toţi sub sigla PSD, într-un moment în care la conducerea organizaţiei se afla doamna Gabriela Firea”, a declarat duminică acesta.

El consideră că implicarea sa în această competiţie este un semnal de continuitate din partea unei echipe care a demonstrat că poate face performanţă.

”Atât eu, cât şi doamna primar general avem convingerea că PSD are o responsabilitate imensă faţă de cetăţenii care ne-au acordat voturile în 2016 şi că disputele partinice şi politicianiste care, din păcate, afectează activitatea partidului în ultima perioadă trebuie să înceteze de îndată. Bucureştenii trebuie să fie mai presus de orice dispute, iar orice acţiune care le sacrifică interesele din raţiuni politice trebuie stopată de îndată. Or acest lucru nu se poate face decât având suportul unei organizaţii dedicate lui, cetăţeanului bucureştean, nu lui, cetăţeanului Dragnea Liviu Nicolae. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, şi-a încheiat Aurelian Bădulescu mesajul prin care şi-a anunţat candidatura.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.