Se anunță proteste în Capitală, astăzi. Miting pentru susținerea Codruței Kovesi
Ultima Ora Justiție Politic Social

Se anunță proteste în Capitală, astăzi. Miting pentru susținerea Codruței Kovesi

Protest, astăzi, în Piaţa Victoriei din Bucureşti pentru susţinerea Laurei Codruţa Kovesi, pusă sub acuzare într-un al doilea dosar penal.

Protestul a fost anunțat, pe Facebook de grupul „Luptam pentru Romania” şi „Corneliu Coposu Romanian Students Society”. Inițiativa se numeşte „Democraţia în Pericol! Hai în stradă!”

Sute de persoane şi-au anunţat deja prezenţa, de la ora 18:00 în faţa Guvernului. Alte câteva mii s-au arătat interesate.

Motivul este campania de denigrare a Laurei Codruţa Kovesi, care are un nou dosar penal deschis pe numele său, fiind acuzată de represiune nedreaptă şi grup infracţional organizat.

Un alt motiv care îi determină pe oameni să iasă în stradă este posibilitatgea ca săptămâna viitoare să avem noi Ordonanţe de Urgenţă în domeniul Justiţiei, Tudorel Toader fiind presat de coaliţia de guvernare sub ameninţarea remanierii.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii