ciuca ciolacu nicusor
Anunț din Parlament înainte de moțiunea de cenzură! Cutremur în PSD! Omul lui Iohannis îi dă lovitura lui Ciolacu. ”Cel mai abject demers politic de după 1989!”
Ultima Ora Politic

Scandal monstru în PSD! Partidul la un pas de a se rupe! Amenințări fără precedent!

Fostul ministru al finanțelor Eugen Teodorovici face dezvăuiri din interiorul PSD, dezvăluiri care vor duce la ruperea formațiunii conduse de Marcel Ciolacu.

Senatorul PSD care candidează la conducerea partidului spune că, liderul interimar al partidului are întelegeri ascunse cu cei de la PNL.

Mai mult, Teodorovici spune că nu va dura mult și Ciolacu va plăti pentru trădarea adusă membrii partidului.

Cât de obedient și cât de vândut poți să fii ca să joci scena asta penibilă a cititorului și reparatorului de legi scrise în silă și batjocură la adresa unor oameni scârbiți deja de atâta prostie, ură și manipulare politică.

Cât de captiv și cât de parșiv poți să devii ca să pretinzi că aperi interesele celor care chiar nu mai înghit minciuna asta de guvern și chiar vor să simtă că drepturile încă le sunt aparate de cineva într-o țară democratică și europeană.

Cât de cinic să fii ca să accepți să sacrifici interesele a milioane de cetățeni români de bună credință, care au respectat cu supunere și răbdare regulile de protejare în fața virusului, în timp ce Orban cu baronii și șmecherii gălbejiți se spărgeau în figuri, furăciuni și parangheliiCât poți să mai accepți să taci și să nu faci nimic în numele unui partid întreg.

Scandal monstru în PSD! Partidul la un pas de a se rupe! Amenințări fără precedent! 3

Cât timp crezi că oamenii aceștia mulți și încă tăcuți și răbdători vor mai putea să aștepte și să suporte umilința și trădarea

Răspunsul va veni cândva … și se va revărsa peste toată umilința și trădarea pe care o resimt prea mult și prea intens și din ce în ce mai mulți dintre membrii și susținătorii PSD.

Pentru cei (câțiva) care trebuie să înțeleagă: Terminați cu bătaia de joc și cu mimarea opoziției, altfel riscăm să ajungem un partid marginal.

Chiar nu realizați că nu vă mai crede nimeniPentru cei (mulți) care trebuie să-i facă pe cei câțiva să înțeleagă: Purtați-vă masca pe gură doar ca să vă protejați, NU ca să tăceți.

#insistpentruRomania

#insistpentruromani”,  scrie Teodorovici pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.