Scandal monstru în PSD! Mitică Dragomir, face dezvăluirea care-l termină pe Ciolacu 1
Ultima Ora Politic

Scandal monstru în PSD! Mitică Dragomir, face dezvăluirea care-l termină pe Ciolacu

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, ales consilier general pe listele PSD, nu vrea să demisioneze din funcție, așa cum i-a cerut liderul social-democraților, Marcel Ciolacu.

Mai mult, Dragomir, spune că, candidatul PSD, la Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea, este înconjurată de trădători, acesta numindu-i pe apropiații lui Ciolacu, Vasile Dâncu și Sorin Grindeanu.

Totodată, fostul deputat PRM, afirmă că, pesediștii îi vor înapoi în partid pe Robert Negoiță, care a câștigat încă un mandat la Primăria Sectorului3, și pe Victor Ponta, liderul Pro România.

„Ținta e Firea, ca sa fie foarte clar, pentru ca a avut si are numai tradatori in jurul dansei, ascultati ce va spune un om batran. Ce poate sa-mi reproseze mie dl Ciolacu? Imi spune de trecutul meu?

Am avut numai performate. Cazierul meu judiciar e alb ca lacrima si drept ca lumanarea.

Unii din partid i-au pus talpi sa nu ajunga iar primar general pentru ca daca ajungea iar primar general peste 4 ani era sigur presedintele acestei tari pentru ca este o doamna capabila.

Nu ma retrag. Daca venea dna Firea la mine si-mi spunea ‘Dle Dragomir, i-ati viteza de aici ca ma santajeaza colegii si nu vreau sa am probleme’, atunci faceam ca Petre Roman.

Ma retrageam alaltaieri daca imi spunea. Acum daca as pleca i-as face un rau dnei Firea. Marcel Ciolacu a fost influentat de prietenii lui Ponta din PSD”, a declarat Mitică Dragomir.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.