Scandal în PSD! Luptă acerbă pentru șefia partidului. Acuzații de trădare 3
Ultima Ora Politic psd

Scandal în PSD! Luptă acerbă pentru șefia partidului. Acuzații de trădare

Fostul ministru al finanțelor, Eugen Teodorovici, în acuză pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, de interese oculte și de trădare.

Teodorovici, care candidează la șefia PSD, împotriva lui Ciolacu spune că alegerea lui Vasile Dîncu în postura de președinte al Consiliului Național al social-democraților, ascunde o altă miză decât reformarea partidului.

”Domnul #VasileDâncu a fost ales “președinte” interimar al Consiliului Național al #PSD! Sper că această alegere este rezultatul unei proceduri corecte și transparente și în conformitate cu prevederile STATUTULUI PSD, în condițiile în care actuala conducere interimară a partidului reprezintă ea însăși un exemplu de încălcare flagrantă a acestuia.

 

#Marcel Ciolacu declară mândru că a fost propunerea sa. Așa dă bine pentru el în calitate de “președinte” interimar.

 

Dar care este, oare, miza reală pentru care un profesionist de talia domnului Dâncu a acceptat o astfel de rugăminte din partea actualei “conduceri” interimare nelegitime a partidului, mai ales în situația în care PSD-ul aflat în opozitie a reușit „performanța” de a scădea în sondaje într-o guvernare așa-zis liberală care și-a atins deja nivelul maxim de incompetență în ceea ce priveste gestionarea crizei medicale și, cel mai grav, a economiei naționale.

Scandal în PSD! Luptă acerbă pentru șefia partidului. Acuzații de trădare 4

Alegerea domnului Dâncu într-o poziție din care s-ar putea pune bazele reformei celui mai important partid politic socialist din România obligă la asumarea unui OBIECTIV important la #alegerilelocale (chiar dacă Marcel Ciolacu a declarat că scorul o să fie cu cifra 3 în față, părerea unanimă a partidului este că obiectivul trebuie stabilit prin comparație cu scorul de la ultimele alegeri locale din 2016) și la #alegerileparlamentare (de minim 40%).

Acestea, cred eu, trebuie să fie țintele PSDM-aș bucura ca scorul excelent, obținut la alegerile parlamentare din 2016, ce au urmat guvernului tehnocrat (de tristă amintire!) în care domnul Dâncu a ocupat funcția de vice-premier și ministru al dezvoltării, să fie cel puțin atins la alegerile ce vor urma.

Cu siguranță, alegerea unui profesionist de talia domnului Dâncu în această funcție, crește mult AȘTEPTĂRILE, nu doar ale membrilor PSD, ci ale tuturor celor care se simt dezamăgiți și trădați de #Iohannis și guvernarea liberală, așteptări legate de o #SCHIMBARE a mentalității, a atitudinii față de respectarea Statutului partidului, a dorinței de a lupta (nu în interiorul partidului, ci cu cei care doresc dispariția PSD!) și, nu în ultimul rând, a aspirațiilor atât de modeste ale actualei “conduceri” interimare a PSD.

#insistpentruRomania

#insistpentruromani

#insistpentruPSD

#PSDpentruoconduitapoliticamoderna”, scrie Teodorovici pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.