SCANDAL! Deputații PSD, Adrian Solomon și Irinel Stativă, care au fost amendați că nu purtau mască în Shaormerie, dau în judecată Poliția
SCANDAL! Deputații PSD, Adrian Solomon și Irinel Stativă, care au fost amendați că nu purtau mască în Shaormerie, dau în judecată Poliția
Ultima Ora Politic

Scandal în PSD. Deputații scandalagii de la șaormerie își iau adio de la Parlament. Ciolacu îi dă afară

Deputații PSD, Adrian Solomon, care este și președintele Comisie de muncă și Irinel Stativă care au făcut scandal într-o șaormerie din centrul vechi al Bucureștiului nu se vor mai afla pe listele de parlamentari ai social-democraților, susține liderul interimar al partidului Marcel Ciolacu.

Liderul interimar al PSD a sunat personal l-a fast-food și și-a cerut scuze în numele colegilor săi despre care spune că ar trebui sancționați de către organizația din care fac parte, cea de Vaslui.

Scandal în PSD. Deputații scandalagii de la șaormerie își iau adio de la Parlament. Ciolacu îi dă afară 7

„Întreg incidentul este nescuzabil. Am avut o discuție cu colegii mei în BPN. Cred că cunoașteți faptul că eu am luat decizia de a descentraliza decizia în partid.

Dacă mă întrebați de vreo sancțiune în ceea ce-i privește pe cei doi parlamentari, colegi de-ai mei, cred că este responsabilitatea organizației din care fac parte.

Au și bune și rele. E și decizia locală în ceea ce privește pe cine pui pe liste sau cu cine faci alianțe dar îți vin și răspunderea pentru anumite astfel de acțiuni.

Scandal în PSD. Deputații scandalagii de la șaormerie își iau adio de la Parlament. Ciolacu îi dă afară 8

Cei doi domni, când se va termina acest mandat, vor avea mai mult timp de reflecție asupra acestei manifestări. Nu din atitudinea lor am ajuns la un număr record de infestări.

Reforma unui partid nu înseamnă că vine unul cu toiagul și su sabia dreptății și împarte dreptate în interiorul partidului”, a declarat președintele Camerei Deputaților, la digi24.ro.

Scandal în PSD. Deputații scandalagii de la șaormerie își iau adio de la Parlament. Ciolacu îi dă afară 9

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.