SCANDAL ÎN POLITICĂ! Acuzații fără precedent din Parlment! Oamenii lui Barna îl distrug pe Orban! ”Nu a înțeles nimic de la votul de la europarlamentare și prezidențiale!” 5
Ultima Ora Politic

SCANDAL ÎN POLITICĂ! Acuzații fără precedent din Parlment! Oamenii lui Barna îl distrug pe Orban! ”Nu a înțeles nimic de la votul de la europarlamentare și prezidențiale!”

Este scandal fără precedent între USR și PNL, după ce liberalii lui Orban, au ” transferat” peste 30 de primari din județul Iași, de la PSD.

Deputatul USR, Ionuț Moșteanu îl acuză pe Orban că nu a învățat nimic de la alegerile europarlamentare, când, românii au spulberat PSD.

”Doar în ultimele zile, peste 30 primari PSD s-au transferat la PNL. Se adaugă altor zeci de traseiști – primari și viceprimari PSD transferați deja.

SCANDAL ÎN POLITICĂ! Acuzații fără precedent din Parlment! Oamenii lui Barna îl distrug pe Orban! ”Nu a înțeles nimic de la votul de la europarlamentare și prezidențiale!” 6

La Pitești, viceprimarul PSD este candidatul PNL. La Iași, PSDistul Chirica. Prin toți acești primari, pesedismul supraviețuiește.

PNL nu a înțeles nimic din votul la europarlamentare și prezidențiale.

SCANDAL ÎN POLITICĂ! Acuzații fără precedent din Parlment! Oamenii lui Barna îl distrug pe Orban! ”Nu a înțeles nimic de la votul de la europarlamentare și prezidențiale!” 7

Nu putem reconstrui România, comunele și orașele noastre, cu aceiași oameni care au ținut comunitățile noastre în subdezvoltare și au încurajat 4 ani regimul lui Dragnea.

Nu au făcut nimic 30 ani. Vor face ei mai bine acum?Acum urmează o lungă listă cu 55 de primari traseiști, conform informațiilor apărute în presă. Urmează și alții”, scrie Moșteanu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.