Scandal în handbalul masculin. Dunărea Călăraşi ameninţă că nu se prezintă la meciul cu Potaissa Turda 1
Ultima Ora Sport

Scandal în handbalul masculin. Dunărea Călăraşi ameninţă că nu se prezintă la meciul cu Potaissa Turda

Bătălia Dunărea Călăraşi vs Potaissa Turda continuă în acest sezon în Liga Naţională de handbal masculin, după ce formaţia ardeleană a câştigat partida tur la „masa verde”, conform mediafax.ro

Înaintea partidei retur, după ce a reclamat faptul că Federaţia a avantajat Potaissa prin inversarea etapelor, motiv pentru care adversara a câştigat trei zile de pauză, Dunărea Călăraşi susţine că delegarea arbitrilor Marcel Sas şi Claudiu Belean la acest meci este total nepotrivită. Motiv pentru care a solicitat să fie schimbat până miercuri, la ora jocului.

„Solicităm Federaţiei să schimbe arbitrii, pentru că au fluierat Turda în acest sezon şi la meciul cu HC Dobrogea Sud Constanţa de acasă, dar şi la partida cu Steaua din deplasare, ambele câştigate de Potaissa. Considerăm că la acest meci trebuia să fie delegat un cuplu de arbitri care nu ne-a fluierat nici pe noi, nici pe Potaissa. Nu contează, tineri, internaţionali, ce şi-ar dori ei. Aşa ar fi fost corect. Sas şi Belean au arbitrat Turda de două ori cu echipe importante în acest sezon, cu care au şi câştigat. Dacă nu vor schimba cuplul de arbitri, noi nu ne vom prezenta la meciul acesta, pentru că nu are niciun rost. Mi se părea corect ca la un meci cu asemenea importanţă, după ce ne-au luat şi cele trei puncte din tur, să fie delegaţi alţi arbitri. De ce nu au trimis, spre exemplu, nişte arbitri cu care am câştigat noi în acest sezon”, ne-a declarat Rică Pârâianu, team-manageul Dunării Călăraşi.

Reprezentanţii clubului din Călăraşi, care răspund de managementul echipei, de acum 3 luni şi până în prezent, nu au făcut altceva decât să caute circul şi scandalul. Să ascundă sub covorul circului eşecurile lor manageriale, greşelile care le-au comis şi să justifice orice posibil rezultat negativ, fie arucând vina pe arbitri, fie aruncând vina pe federaţie, fie aruncând vina pe Turda. Ţinând cont de importanţa pe care a căpătat-o acest meci, menţinând scandalul pe parcursul atâtor luni, inclusiv dacă la joc era delegat cuplul pârâianu – dumitru, acesta ar fi fost contestat de Dunărea Călăraşi doar de dragul de a face scandal şi de a atrage atenţia în altă parte decât la jocul de pe teren. Nu ne lăsăm influenţaţi de aceste mascarade provocate de ei, ne vom vedea strict de joc. Că se prezintă Călăraşi sau nu, ce putem spune sigur este că vom fi acolo şi vom încerca să câştigăm”, ne-a declarat Flaviu Sâsăeac, preşedintele Potaissei Turda.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.