Lovitură năucitoare pentru Viorica Dăncilă. A divorțat. Familia premierului este distrusă. Dovada
Lovitură năucitoare pentru Viorica Dăncilă. A divorțat. Familia premierului este distrusă. Dovada
Ultima Ora Politic

Scandal în familia lui Dăncilă. Au divorțat

Se poate înțelege că fiul Vioricăi Dăncilă ar fi divorțat. Informația bombă a fost lansată de jurnaliștii de la wowbiz, care au indicat și motivele pentru care se poate crede acest lucru.

În prima fază, trebuie menționat că Victor Dăncilă, fiul primului-ministru s-a însurat în 2016 cu Elena, care este consilier juridic la Primăria Sectorului 5.

Supriza apare însă pe data de 7 iunie 2019 când Elena şi-a completat declaraţia de avere în calitate de angajat la stat. Potrivit documentului, Elena Dăncilă deţine o garsonieră de 35 de metri pătraţi în Bucureşti, cumpărata în 2016, care îi aparţine 100%. În anii trecuți însă, tot în declarațiile de avere, Elena nota că respectiva garsonieră este deţinută în părţi egale cu Victor Dăncilă.

„Este un prim indiciu care arată că cei doi s-au despărţit şi au făcut partajul”, a susținut sursa citată.

Tot în declarația de avere s-a mai observat un lucru. Apartamentul de 70 de metri pătraţi deținut de Victor Dăncilă, pe care acesta îl primise, prin donaţie, dar şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017 nu mai sunt trecute. În anii trecuți însă, în declaraţii de avere ale Elenei Dăncilă ele erau incluse.

Un alt indiciu că cei doi s-au separat este şi scoaterea lui Victor Dăncilă de la rubrica veniturilor încasate de soţ. În celelalte declaraţii de avere, fiul Vioricăi Dăncilă era trecut ca expert la OMV Petrom SA, cun un venit anual de 44.400 de lei. În prezent, el este consilier la Curtea de Conturi.

Elena Dăncilă are un venit anual de 79.254 de lei, încasat de la Primăria Sectorului 5, ceea ce înseamnă că a câştigat lunar 6.604 lei. Din închirierea garsonierei, Elena a mai încasat 2.700 de lei. Pe site-urile de socializare, Elena nu a mai postat de mai bine de un an o poză cu Victor Dăncilă. În toate fotografiile apare singură sau însoţită de rude sau prietene. La fel se întâmplă şi cu Victor Dăncilă, care a fost pozat singur în vacanţele sale.

Sursă foto: wowbiz.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.