Scandal imens! Mama Luizei a refuzat să meargă la DIICOT București. Riscă amendă de 5.000 de lei 1
Zi grea pentru mama Luzei Melencu. A ieșit plângănd după ce a dat probele ADN
Ultima Ora Justiție Social

Scandal imens! Mama Luizei a refuzat să meargă la DIICOT București. Riscă amendă de 5.000 de lei

Mama Luizei Melencu nu a mers la DIICOT București, acolo unde era citată, astăzi, la ora 10. Anchetatorii au chemat-o pentru a a-i preleva noi probe, solicitate de FBI, după ce DIICOT a apelat la specialiștii din SUA pentru a afla ale cui aparțin rămășițele din Pădurea de la Caracal.

„Asta a fost decizia mea din prima zi de când au venit. Ieri am anunțat că nu mergem, nu mai am încredere, asta e decizia mea. Eu nu am încredere nici în FBI.

Lângă noi este Deveselu (n.r – baza militară de la Deveselu, acolo unde există și militari din SUA. În 2012, în Caracal a existat un dosar de trafic de carne vie, în care victimele se presupune că erau abuzate și de militari americani de la Deveselu). Pur și simplu nu mai am încredere.  Pentru moment acel mandat nu l-am primit nici eu. Domnul Tonel Pop a fost să ia acel mandat, când ni se va da, o să luăm o decizie. Eu nu mai am încredere în statul român, sunt șase luni de zile de când nu am primit un răspuns. Uitați-vă câte măgării se fac”, a declarat Monica Melencu.

Pentru faptul că nu a dat curs citației mama Luizei Melencu riscă 5.000 de lei amendă. 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.