Scandal. Gino Iorgulescu vrea să plătească familiei lui Dany Vicol! Aceasta refuză categoric 1
Gino Iorgulescu
Ultima Ora Justiție Social

Scandal. Gino Iorgulescu vrea să plătească familiei lui Dany Vicol! Aceasta refuză categoric

Șeful LPF a transmis un mesaj familiei lui Dany Vicol, tânărul mort în accidentul lui Mario Iorgulescu. Familia Iorgulescu este profund îndurerată de tot ceea ce s-a întâmplat și speră să aline puțin durerea familiei lui Dany, scrie wowbiz.ro  Aceasta refuză însă ajutorul. 

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă.

Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu”, a fost mesajul familiei lui Mario Iorgulescu.

Însă familia lui Dany, care se pregătește de înmormântare, nici nu vrea să audă de ajutor și tot ce vor este dreptate pentru moartea singurului fiu.

Părinții lui Daniel Vicol sunt distruși de durerea pierderii singurului copil și cer dreptate, după ce Mario Iorgulescu a intrat cu peste 200 de kilometri în mașina fiului lor. Oamenii vor ca Mario Iorgulescu să plătească cu închisoarea.

„În noaptea aceea eram la serviciu şi la ora 2 şi jumătate m-au anunţat nişte prieteni. Mi-au spus să vin repede pe Şoseaua Chitilei că Dani a făcut accident. Am intrebat cât de grav, daca e bine si au zis vin-o repede ca nu stim, politia nu ne lasa sa vedem ce s-a intamplat.

La 3 fara cateva minute am ajuns la locul faptei. Cand am ajuns am mers la ambulanta, am crezut ca e acolo, acolo se strâgneau lucruri. Nu era acolo. Prima ambulanta a plecat cu ranitul, iar pe copilul meu nu-l găseam. Spuneau ca e la spital, dar era pe jos aruncat pe iarba la 10 m de masina lui. Toti incercau sa ma duca intr-o parte si alta ca sa nu-l vad.Politistii nu m-au intrebat cine sunt, am spus sunt tatal victimei, am întrebat unde e şi mi s-a zis sa am rabdare şi sa stau linistit. Dupa aproape o ora, stând în zona, ma uitam, intrebam, am aflat ca el este mort deja. Din momentul acela nu stiu ce reactii am avut, foarte urate, nu am mai putut sa rezist”, a povestit tatăl tânărului ucis de Mario Iorgulescu pentru romaniatv.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.