S-a căzut la pace. Legea carantinării și izolării va fi votată. Noile măsuri ce vor fi luate pentru cei infectați sau suspecți de CORONAVIRUS! 3
Ultima Ora Social

S-a căzut la pace. Legea carantinării și izolării va fi votată. Noile măsuri ce vor fi luate pentru cei infectați sau suspecți de CORONAVIRUS!

PSD și PNl au căzut asupra unui acord în ceea ce privește Legea prin care se va permite carantinarea și izolarea celor suspecți sau infectați cu COVID-19.

Ministrul sănătății Nelu Tătaru spune că pacienții asimptomatici vor ajunge la spital pentru 48 de ore, perioadă în care va fi evaluat medical.

”Asimptomaticii vor avea o evaluare de 48 de ore. Fiecare pacient va beneficia de o evaluare clinică, biologică de 48 de ore și medicul curant va avea posibilitatea de a-și spune cuvântul.

Pentru cei simptomatici se va prelungi măsura internării până la vindecare sau până la momentul în care devin asiptomatici.”, a spus Nelu Tătaru.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii