S-a anunțat un nou candidat la alegerile prezidențiale din SUA. Cine îl va înfrunta pe Trump 3
Ultima Ora Externe

S-a anunțat un nou candidat la alegerile prezidențiale din SUA. Cine îl va înfrunta pe Trump

Beto O’Rourke a anunțat joi că va candida în anul 2020 pentru funcția de președinte al Statelor Unite și a făcut apel la unitate în rândul cetățenilor, pentru a înfrunta problemele cu care se confruntă țara, relatează CNN.

S-a anunțat un nou candidat la alegerile prezidențiale din SUA. Cine îl va înfrunta pe Trump 4

„Este un moment definitoriu pentru această țară și pentru fiecare dintre noi”, a declarat fostul membru al Congresului american într-un video prin care își anunță candidatura.

„Dificultățile cu care ne confruntăm acum, crizele interconectate din economie și democrație nu au fost niciodată mai mari”, a adăugat Beto O’Rourke, în vârstă de 46 de ani.

Beto O’Rourke a anunțat că va organiza un eveniment electoral pentru a-și anunța în mod oficial campania în orașul El Paso din statul american Texas, în data de 30 martie.

În videoul publicat, O’Rourke a declarat că va conduce „o campanie pozitivă, care va scoate la iveală tot ce e mai bun din oameni și care are ca scop unificarea unei țări foarte divizate”.

Beto O’Rourke a fost candidatul Partidului Democrat din SUA pentru un post de senator din partea statului Texas, în cadrul alegerilor din noiembrie, dar a fost învins de senatorul republican Ted Cruz.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.