S-a aflat cine este agresorul din Drumul Taberei și unde se află. Are 4 victime la activ, printre care mama lui 1
Ultima Ora Social

S-a aflat cine este agresorul din Drumul Taberei și unde se află. Are 4 victime la activ, printre care mama lui

S-a aflat cine este agresorul din Drumul Taberei, cel care la sfârșitul săptămânii trecute două femei în plină stradă în cartierul bucureștean. Acesta ar avea probleme psihice, conform dezvăluirilor făcute de avocata acestuia, Alina Arsene, care a spus că momentan este internat la Spitalul Obregia împotriva voinței sale, scrie fanatik.ro.

Agresorul din Drumul Taberei a lovit-o inclusiv pe mama lui, asta undeva în luna iunie. Apoi și-a agresat și avocata, Alina Arsene, care îl reprezenta în dosarul de agresiune împotriva celei care i-a dat viață. Din informațiile oferite de avocată, mama bărbatului ar fi renunțat la un moment dat la reclamația pe care a făcut-o, însă acesta a recidivat.

De altfel, la un moment dat, bărbatul s-a prezentat în fața medicilor psihiatri, iar aceștia nu au descoperit nicio tulburare de comportament. Atacatorul din sectorul 6 a agresat în weekend-ul trecut o femeie care își plimba câinele și pe o altă persoană de sex feminin în fața unui cunoscut centru comercial.

„Este exagerat spus agresiune. Nu a fost tocmai o agresiune, pentru că fratele acestuia a stopat-o la timp. A început să adreseze cuvinte jignitoare, în momentul în care eu am ieșit din birou. Am sunat la 112, am sunat Poliția, Salvarea. Medicii urmau să îi dea drumul pentru că au constatat că nu avea probleme psihice reale”, a declarat avocata individului la Digi 24.

„Nu știu cât de grave sunt problemele lui. Eu sunt apărătorul său într-un dosar ce privește agresiunea acestuia față de mama lui. S-a întâmplat undeva în luna iunie. A fost o sesizare din oficiu a Parchetului din sectorul 6. Este o situație dificilă. Eu țin legătura cu fratele acestuia. Agresorul este internat momentan la Spitalul Obregia”, a mai spus avocata.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.